Introductie van de Z11-serie en MYTVOnline 3

Introductie van de Z11-serie en MYTVOnline 3

Jan 16, 2023Önder Ates

Vandaag lanceert Formuler de nieuwe producten uit de Z11-serie: de Z11 Pro Max en de Z11 Pro. Deze vijfde generatie media streamingapparaten van Formuler vertegenwoordigen het hoogtepunt van OTT streamingtechnologie, zowel wat betreft hardware als software in vergelijking met eerdere generaties Formuler set-top-boxes.

De Z11 Pro Max, het vlaggenschipmodel, is vol met de nieuwste technologieën en innovaties die de streamingervaring van gebruikers verder kunnen verbeteren dan verwacht. De Z11 Pro Max beschikt over het Android 11 besturingssysteem, 6e generatie AX wireless communicatie en de gloednieuwe Mali G57 GPU voor tot 2x beter grafische prestaties in vergelijking met eerdere generaties. 4GB RAM en 32GB opslag bieden voldoende ruimte voor het soepel laten draaien van de meest veeleisende streamingtaken in 4K. 
Formuler Z11 Pro Max Android 4K

De Z11 Pro beschikt over de terugkeer van Gigabit Ethernet, samen met vergelijkbare features en specificaties als de Z11 Pro Max, zoals: Android 11 OS, Mali G57 GPU, 4K 60fps AV1 decoding en Widevine Level 1 DRM om ultra high-definition inhoud van premium streamingdiensten te ontgrendelen.

● Universal Search stelt gebruikers in staat om te zoeken in alle mediaproviders en alle mediatypen om gemakkelijk relevante en boeiende inhoud te vinden.

● Multi-Provider Access geeft gebruikers de mogelijkheid om inhoud van verschillende bronnen te verzamelen in één gemakkelijk toegankelijke lijst voor gemak. Gebruikers zullen ook genieten van snellere inlogtijden bij hun mediaproviders met behulp van het nieuwe verbindingssysteem.

● Pinned Groups en Watchlist zijn nieuwe functies die gebruikers in staat stellen hun favoriete inhoud prioriteit te geven voor snellere en eenvoudigere toegang.

● De gloednieuwe UI-ontwerp dompelt u onder in een premium gebruikerservaring die ongeëvenaard is door enige andere app.

Bezoek Ates.tv voor meer informatie over de nieuwe modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Bedankt.

Ates.tv

More articles

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter