Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid.

Hoe werkt retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@blinkbox.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Wat zijn de retoursvoorwaarden?

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van jouw product een retouraanvraag indienen. Je hebt daarna nog eens 14 dagen om het product terug te sturen.

Let op:

 • Dozen moeten heel zijn.
 • De inhoud van de doos moet compleet zijn, inclusief scheidingskarton.
 • Indien het product folie heeft, moet deze erop blijven zitten.
 • Het product mag niet vervuild zijn.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Er zijn 2 opties mogelijk: 

 1. Je product ruilen voor een ander product 
 2. Je product retourneren en dan storten wij het geld op je rekening.  

Bekijk het product zoals je in de winkel zou doen. En als je wil, retourneer het dus onbeschadigd terug. Voor jou betekent dit dat je het volledige aanschafbedrag terugkrijgt. En wij kunnen dan een andere klant met het product blij maken. 

 Krijg ik na retourneren het volledige bedrag terug?
Vaak wel. Hierbij zijn 3 opties mogelijk: 

 1. Je bekijkt het product zoals je in de winkel zou doen.
  Je krijgt het volledige bedrag terug. 
 2. Bij het bekijken ontstaan er beschadigingen en gaat een deel verloren.
  Je krijgt het bedrag deels terug. 
 3. Bij het bekijken ontstaan meerdere of heftige beschadigingen of het belangrijkste onderdeel gaat verloren.
  De retour wordt geweigerd. 

Kan ik mijn retour annuleren?
Dat is niet nodig. Als je het product niet binnen 14 dagen na aanmelding retourneert, dan wordt jouw retour geannuleerd. 

Hoe meld ik online mijn retour aan?
Bij BlinkBox.nl kan je gemakkelijk retourneren. Je kan een email sturen naar info@blinkbox.nl met jouw ordernummer, naam en e-mailadres zodat ze je snel kunnen helpen.