Blogs

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau om de dromen van je kind...
Een Nieuwe Draai aan Streaming: De Formuler Z11 Pro en Z11 Pro Max BT Editie - Nu met Bluetooth Afstandsbediening!
Uitreksel: Ontdek de Toekomst van Streaming met de Formuler Z11 Pro en Z11 Pro Max BT Editie Ontdek de nieuwste doorbraak in de wereld van home entertainment met onze gedetailleerde blog over de Formuler Z11 Pro en Z11 Pro Max BT Editie. Deze geavanceerde streaming boxen, nu uitgerust met een innovatieve Bluetooth afstandsbediening, brengen je kijkervaring naar een geheel nieuw niveau. In onze blog verkennen we de indrukwekkende functies van deze apparaten, van hun moderne ontwerp en krachtige prestaties tot hun uitgebreide content- en app-ondersteuning. We duiken ook in de voordelen van de nieuwe Bluetooth afstandsbediening, die zorgt voor ongeëvenaard gebruiksgemak en naadloze integratie met je thuisnetwerk. Of je nu een tech-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar de beste streaming ervaring, deze blog biedt alle informatie die je nodig hebt over de Formuler Z11 Pro BT en Z11 Pro Max BT Editie. Sluit je aan bij onze discussie en deel je ervaringen en vragen over deze revolutionaire apparaten!
Nieuw: 2023 FORMULER Z11 Series Februari Update
We zijn verheugd om de nieuwste software-update voor de Z11-serie aan te kondigen, die enkele...
"Qsmarter televisies: de ultieme keuze voor een superieure beeld- en geluidskwaliteit
Qsmarter televisies zijn de nieuwste generatie televisies met geavanceerde functies zoals 4K resolutie, ingebouwde smart-tv-platform, stembediening, wifi- en Bluetooth-connectiviteit en meer. Deze televisies zijn ontworpen om een superieure beeldkwaliteit, slimme functies en gebruiksgemak te bieden, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe televisie. Bovendien, met de ingebouwde smart-tv-platform, kunt u toegang krijgen tot een scala aan apps, streaming diensten en andere internet gebaseerde inhoud.
De ultieme gebruiksvriendelijke bioscoopervaring met Qsmarter mediaspelers
Qsmarter mediaspelers zijn een geweldige keuze voor een thuisbioscoop upgrade. De mediaspelers zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk met een intuïtief menu, eenvoudige bediening en geavanceerde functies zoals ondertitels, afspeellijsten, streaming ondersteuning en eigen afspeellijst maken. De beeld- en geluidskwaliteit is hoogwaardig en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Upgrade uw thuisbioscoop met Qsmarter mediaspelers.
Introductie van de Z11-serie en MYTVOnline 3
Formuler lanceert vandaag twee nieuwe producten uit de Z11-serie: de Z11 Pro Max en de Z11 Pro. Deze vijfde generatie media streamingapparaten van Formuler vertegenwoordigen het hoogtepunt van OTT streamingtechnologie, zowel wat betreft hardware als software in vergelijking met eerdere generaties Formuler set-top-boxes. De Z11 Pro Max is het vlaggenschipmodel en beschikt over het Android 11 besturingssysteem, 6e generatie AX wireless communicatie en een gloednieuwe Mali G57 GPU voor tot 2x beter grafische prestaties. De Z11 Pro beschikt over Gigabit Ethernet en vergelijkbare features en specificaties als de Z11 Pro Max. Bezoek Ates.tv voor meer informatie over de nieuwe modellen, prijzen en beschikbaarheid.