Nieuw: 2023 FORMULER Z11 Series Februari Update

Nieuw: 2023 FORMULER Z11 Series Februari Update

Mar 02, 2023Önder Ates

We zijn verheugd om de nieuwste software-update voor de Z11-serie aan te kondigen, die enkele spannende nieuwe functies en verbeteringen aan uw streaming-ervaring brengt.

Met deze update kunt u nu kiezen welke inhoudsbronnen u wilt inschakelen of uitschakelen in MYTVOnline 3. Dit betekent dat u meer controle heeft over de inhoud die u bekijkt en uw kijkervaring beter kunt personaliseren.

We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om kleurenschema's, daarom hebben we de mogelijkheid geïntroduceerd om te kiezen uit verschillende kleurthema's. Of u nu een lichte of donkere achtergrond, of een spetterende kleur verkiest, u kunt nu uw achtergrondthema aanpassen aan uw smaak.

Onze nieuwe "Aanbevolen" rij op de inhoudsdetailpagina is ontworpen om u te helpen nieuwe inhoud te ontdekken die u misschien leuk vindt. Deze functie analyseert uw kijkgeschiedenis en beveelt titels aan op basis van uw voorkeuren.

We hebben ook een afspeelsnelheidsregeling toegevoegd aan onze mediaspeler. Of u de inhoud nu wilt versnellen of vertragen die u bekijkt, u heeft nu de mogelijkheid om dit te doen.

Er wordt ook gewerkt aan een GTV-software-update, die zich zal richten op bugfixes, optimalisaties en prestatieverbeteringen. We werken continu aan het verbeteren van onze producten en het voldoen aan de consumentenverwachting met de nieuwste streamingtechnologie. Zoals altijd verwelkomen wij uw feedback en suggesties en waarderen wij uw voortdurende steun.

Bezoek alstublieft formuler.tv of neem contact op met Ates.tv voor meer informatie over de nieuwe modellen, prijzen en beschikbaarheid.

Dank je.

Formuler personeel

More articles

Reacties (1)

  • Mytvonline 3. En 2 werkt niet meer wat is er aan de hand

    Boons

Laat een opmerking achter