Verschillen Formuler Z11 Pro en Formuler Z11 Pro Max

Verschillen Formuler Z11 Pro en Formuler Z11 Pro Max

Jan 10, 2023Önder Ates

De Formuler Z11 Pro en de Formuler Z11 Pro Max

De Formuler Z11 Pro en de Formuler Z11 Pro Max zijn twee high-end streaming devices van het merk Formuler die zijn ontworpen om gebruikers toegang te geven tot hun favoriete tv-shows, films en andere inhoud via internet streaming diensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en andere. Beide apparaten zijn krachtig en bieden een geweldige streaming ervaring, maar er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen de twee waar u rekening mee moet houden als u beslist welk apparaat het beste bij u past.

bekijk hier de Formuler Z11 Pro & Pro Max:

Nieuw en strak design

De Formuler Z11 Pro en Pro Max beschikken over een vernieuwd uiterlijk, ze lijken op het eerste oog erg op elkaar en hebben ook veel gelijkenissen met hun voorgangers zoals de Z10 Pro. Dit is echter geen verrassing, aangezien het merk Formuler bekendstaat om zijn strakke en moderne ontwerpen. De set-top-boxen hebben een tijdloos en elegant uiterlijk, met een stoere look die past bij ieder interieur, en zullen niet storend zijn voor het oog.

processor en het werkgeheugen

Laten we beginnen met de processor en het werkgeheugen. De Formuler Z11 Pro is uitgerust met een krachtige Quad-Core-processor en 2 GB werkgeheugen. Hiermee kunt u snel en soepel streamen in 4K-resolutie. Dit is meer dan voldoende voor de meeste gebruikers, maar als u op zoek bent naar de absolute beste prestaties, dan is de Formuler Z11 Pro Max de keuze voor u. Deze heeft een Hexa-Core-processor en 4 GB werkgeheugen. Dit zorgt ervoor dat de streaming prestaties nog beter zijn en u zelfs kunt streamen in 8K resolutie, zelfs met meerdere apps tegelijkertijd open.

De hardware in de Formuler Z11 pro & Formuler Z11 Pro Max

De Formuler Z11 Pro en Pro Max zijn uitgerust met krachtige hardware, waaronder een Realtek RTD1319C CPU en een Mali-G57 MC1 GPU, waardoor ze in staat zijn om snel en soepel te streamen in hoge resoluties. Daarnaast beschikken ze over 2 GB en 4 GB DDR4 RAM geheugen, waardoor ze zelfs met meerdere apps open soepel blijven draaien.

Ook op het gebied van verbinding heeft Formuler gezorgd voor een upgrade. De Z11 Pro Max is voorzien van een nieuwe Dual-Band 2x2 AC module of een 6e Gen AX Wireless module, die een nog betere WiFi ontvangst garandeert. Mocht je liever verbinden via een internetkabel, geen probleem. Beide ontvangers hebben een Ethernet-poort en ondersteunen tot wel 1000Mbps, zodat je geen last hebt van haperingen of stotteringen. Beiden ontvangers zijn ook voorzien van een Bluetooth module met BT 5.0 ondersteuning.

ondersteuning voor verschillende soorten opslag

Een ander groot verschil tussen deze twee apparaten is de ondersteuning voor verschillende soorten opslag. De Formuler Z11 Pro heeft een ingebouwde opslag van 16 GB, terwijl de Formuler Z11 Pro Max een ingebouwde opslag van 32 GB heeft. Dit betekent dat u op de Pro Max meer apps kunt installeren en meer inhoud offline kunt opslaan. Dit is een belangrijk verschil voor gebruikers die van plan zijn om veel apps te installeren of veel inhoud offline te bekijken.

 USB EN HDMI

Verder, beide apparaten hebben ook ondersteuning voor USB 3.0 aansluiting, en een HDMI 2.1 aansluiting voor een optimale beeldweergave op uw TV. Ook hebben beide een IR afstandsbediening, een externe WiFi-antenne voor een betere ontvangst en ondersteunen beide OTT, IPTV.

Al met al, beide apparaten, de Formuler Z11 Pro en de Formuler Z11 Pro Max zijn zeer krachtig en bieden een geweldige streaming ervaring. Als u op zoek bent naar de absolute beste prestaties, dan is de Formuler Z11 Pro Max de keuze voor u met zijn krachtige Hexa-Core-processor, grote werkgeheugen, grotere opslagcapaciteit en wifi 6-module. Maar als u niet per se 8K resolutie nodig heeft of minder opslagruimte, is de Formuler Z11 Pro ook een goede keuze.

Het hangt af van uw specifieke behoeften en budget welk apparaat het beste bij u past. Beide apparaten zijn geweldige keuzes voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige streaming-oplossing met een rijk scala aan functies en ondersteuning voor de meest populaire streaming diensten. Dus overweeg uw eigen wensen en budget om te beslissen welk apparaat voor u het beste is.

More articles

Reacties (1)

  • Z11 Pro is equipped with a new Dual-Band 2×2 AC and Z11 PRO Max AX Wireless module
    not or

    Berker

Laat een opmerking achter